Nieuws

Lustrumterrein

Geplaatst op 03 juli 2017

Over iets minder dan twee weken gaat het Lustrum echt beginnen! Bekijk nu alvast de interactieve plattegrond van het Lustrumterrein op de website. Hier zal ook elke dag de line-up te vinden zijn. http://lustrumalbertus.nl/terrein/

Thuishaven

Geplaatst op 23 juni 2017

Het nummer Goudkoorts wordt al grijs gedraaid. Luister nu ook het nieuwe Lustrumlied Thuishaven via Spotify. Een prachtig nummer over Groningen. De Lustrumband zal tijdens het Lustrum ook optreden tijdens het Openingsfeest, de Familiedag, AHC-dag, Seniorendag en op het Eindfeest. Zorg dat je deze optredens niet mist!

Lustrumsymposium 12 mei

Geplaatst op 09 mei 2017

Aanstaande vrijdag zal het Lustrumsymposium plaatsvinden!

Deze dag staat het thema ‘The Next Economy’ centraal en onder leiding van Sander Schimmelpenninck (hoofdredacteur Quote) zullen er verschillende sprekers langskomen, onder andere; Paul Laseur (BNR nieuwsradio), Aart van Veller (VandeBron) en Edwin van Andel (hacker).

Het symposium zal van 12:00 tot 17:00 zijn, inclusief een uitgebreide lunch. Aansluitend is er een borrel op de kroeg.

LEES MEER

Ophaalmomenten gadgetpakketten

Geplaatst op 01 mei 2017

Voor alle passe-partouthouders is er een fantastisch gadgetpakket samengesteld! Vergeet niet om de komende weken je pakket op te halen op de volgende momenten:

Gouden Wikkel:
Maandag 8 mei 16:00-20:00

Happy Henken:
Maandag 1 mei 16:00-20:00
Woensdag 10 mei 15:00-19:00 LEES MEER

Benefietconcert

Geplaatst op 11 april 2017

Volgende week vindt de Stadjesweek plaats met als hoogtepunt het Benefietconcert voor het Beatrix Kinderziekenhuis op de Vismarkt. Tijdens het concert zullen onder andere Joost Marsman van IOS, Erik Mesie van Toontje Lager, Wander en Swifty fantastische optredens verzorgen! Verder is het Lustrumnummer al te vinden op YouTube, maar deze wordt volgende week op de Vismarkt voor het eerst live gespeeld door de Lustrumband. Wil je deze avond niet missen kom dan op donderdag 20 april om 20:00 naar de Vismarkt en steun het Beatrix Kinderziekenhuis!

Spaardersfeest

Geplaatst op 25 maart 2017

Het 24e Lustrum waar iedereen al de nodige maanden voor aan het sparen is komt steeds dichterbij! Vanaf begin dit collegejaar was er de keuze uit vier spaarpakketten. Deze spaarpakketten bevatten onder andere vele Lustrumgadgets. De bekendmaking hiervan vond laatst plaats op het Spaardersfeest. Dit feest, gehouden op externe locatie: Kardinge, was een groot succes! Met bijna duizend enthousiaste Albertianen hebben we er een spetterende Lustrumgadgetbekendmaking van gemaakt! Dit gebeurde aan de hand van een bekendmakingsvideo die te vinden is onder het kopje media.

Goed doel Stadjersweek

Geplaatst op 08 februari 2017

Dit jaar gaan we tijdens de Stadjersweek in samenwerking met Stichting STAR geld ophalen voor het Beatrix Kinderziekenhuis! Om geheel in de kerstsferen te blijven werd dit tijdens kerst bekend gemaakt. Het Beatrix Kinderziekenhuis is een lokaal goed doel wat in 2017 ook haar lustrum zal vieren. Als één van de vier grootste kinderziekenhuizen in Nederland richt het Beatrix Kinderziekenhuis zich op zorg voor kinderen met een leeftijd van 0-18. Er wordt veel waarde gehecht aan het welzijn en de begeleiding van kinderen en hun ouders tijdens en na een opname in het kinderziekenhuis. Van 19 tot en met 21 april zal er dus geld worden opgehaald voor dit goede doel door middel van verschillende activiteiten gedurende de hele week!

Huizenprijs

Geplaatst op 08 december 2016

Dit jaar is de Lustrumaxiecommissie weer in het leven geroepen. Er staan verschillende acties op de planning en de eerste actie is: de Huizenactie! Tover je GK, badkamer, kamer of keuken om in Lustrumkleuren en maak kans op een geweldige prijs! Je doet mee door een snapchat van je gepimpte huis te sturen naar LustrumXXIV.

KEI-week

Geplaatst op 15 augustus 2016

De zomervakantie was alweer bijna voorbij en een nieuwe lichting studenten kwam kennismaken met Groningen. De hele week was de Lustrumwoonkamer open voor bezoek. Zo was het voor aanstaande studenten en leden mogelijk om alles te weten te komen over het Lustrum en een gezellig potje beerpong te spelen op de speciale Lustrumtafel!

Kleurenbekendmaking

Geplaatst op 10 juli 2016

Op 9 juli was het zover; de bekendmaking van de Lustrumkleuren. Tijdens Magnufique werd het startsein voor het Lustrumjaar gegeven. Er werd bekend gemaakt in welke kleuren Groningen een jaar lang gehuld zal zijn, namelijk; bordeaux, lichtblauw en 24 karaats goud!

VIDEO