Lustrumrestaurant

Tijdens het Lustrum is op Disputen-, Senioren- en Huizendag het Lustrumrestaurant geopend. Het restaurant is gelegen op het terrein, waardoor je kan genieten van een heerlijk diner, zonder iets van het Lustrum te missen. Van Beijk catering gaat drie mooie avonden verzorgen en bereidt elke dag een vers nieuw menu. Op deze site is het mogelijk om een plek te reserveren voor het restaurant!
De inschrijving voor leden met een Gouden Wikkel pakket start vrijdag 14 april en voor alle andere leden op 20 april.

De kosten van de menu’s worden afgeschreven van je Lustrumpas en zijn als volgt:
Disputendag: 16,5 Peso’s (€19,80)
Seniorendag: 19 Peso’s (€22,80)
Huizendag: 16,5 Peso’s (€19,80)

Klik hier voor de menu’s. 

Op dit moment is het mogelijk om voor Disputen- en Huizendag te reserveren. Over enkele weken zal het ook mogelijk zijn om te reserveren voor Seniorendag, meer informatie hierover volgt nog. Het is ook mogelijk om voor meerdere dagen te reserveren. Dit moet echter wel per dag apart.

Belangrijke informatie

Het is belangrijk om te weten dat één persoon een heel verband opgeeft voor het Lustrumrestaurant. Deze persoon moet alle namen en debiteurennummers vermelden bij de reservering. Indien iemand een Lustrumpasse-partout heeft, wordt het bedrag van tevoren afgeschreven van zijn/haar Lustrumpas. Indien iemand geen Lustrumpasse-partout heeft zal het bedrag ter plekke afgeschreven worden van zijn/haar Lustrumpas. Dit geldt ook voor externen. De persoon die reserveert is verantwoordelijk voor de betaling van het gehele bedrag. Ook als anderen hun betalingsverplichting niet nakomen. Daarnaast is het niet mogelijk om je reservering na twee weken nog te annuleren. Wel is het mogelijk om tot twee weken vóór het Lustrum jouw plek te ruilen. De persoon met wie je ruilt wordt in dezelfde groep geplaatst en krijgt het door jou gekozen menu. Om te ruilen moet je een mail sturen naar de Lustrum Fiscus 2.

Als je na 30 juni nog een plekje reserveert wordt het bedrag niet worden afgeschreven van je Lustrumpas. Je dient dan op het terrein te betalen.

Het is niet meer mogelijk om een plekje te reserveren in het Lustrumrestaurant.

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

SPONSOREN