Lustrumsymposium

Op vrijdag 12 mei zal het Lustrumsymposium plaatsvinden!
Gedurende deze dag zullen meerdere sprekers uit verschillende disciplines komen spreken over het volgende thema:

‘The Next Economy’

Dit thema richt zich op de transitie van onze (wereld)economie, waarbij gedacht kan worden aan onderwerpen zoals; klimaatverandering, digitalisering, nieuwe innovaties, en de verandering van het politieke klimaat als gevolg van deze transities. Uit verschillende marktsegmenten zullen de sprekers een lezing geven over hun kijk op ‘The Next Economy’.

Locatie:der Aa-kerk
Datum:           vrijdag 12 mei
Tijd:12.00-17.00 uur (inloop v.a. 11:30)
Dresscode:Business Formal
Inclusief:lunch en aansluitende borrel!

Gedurende de lunch is er de gelegenheid om:

  •  Je CV te laten checken bij Integrand
  • Een professionele handtekening te laten maken
  • Een professionele LinkedIn foto te laten maken

 

ZIE ONDERAAN HET INSCHRIJFFORMULIER.

Voor meer informatie over de sprekers kan je hieronder op de namen klikken.

Sprekers lustrumsymposium

2017
27 maart 2017

Sander Schimmelpenninck

Met trots presenteren wij onze dagvoorzitter, Sander Schimmelpenninck! Na zijn studie rechten in Rotterdam en Milaan, werkte hij als advocaat op de Zuidas. Dit was echter niet een groot genoege uitdaging voor hem, waardoor hij in 2013 begon met ondernemen. Hiernaast begon hij parttime te schrijven bij Quote en hier werd hij in 2016 benoemd tot hoofdredacteur. 

27 maart 2017

Paul Laseur

Oud-Albertiaan Paul Lauseur is elke ochtend tussen zes en half tien uw beurscommentator bij BNR Nieuwsradio over bijvoorbeeld de overname-strijd rond ABN Amro. In zijn 18-jarige loopbaan als financieel journalist interviewde hij veel top ondernemers en CEO’s. Daarnaast verscheen hij regelmatig op televisie, ondermeer bij Nieuwsuur. Eerder werkte hij voor NOS, RTL en BBC.

27 maart 2017

Aart van Veller

Aart van Veller begon op zijn 22e zijn eerste duurzame onderneming wat ertoe leidde dat hij in de top100 van meest invloedrijke duurzame Nederlanders behoorde, en daarnaast werd uitgeroepen tot ‘Young Global Shaper’. Momenteel laat hij als mede-eigenaar van Vandebron zien dat je met ondernemerschap impact kan maken en het economische systeem van binnenuit kunt veranderen.

27 maart 2017

Edwin van Andel

Als ‘ethical hacker’ in hart en nieren houdt Edwin zich binnen Insite Security en Zerocopter bezig met het zoeken naar ‘vergeten’ ingangen in online systemen en het begeleiden van IT security researchers. Met al meer dan 20 jaar ervaring is hij tevens een gerenommeerd spreker.

27 maart 2017

Barry Koperberg

Barry Koperberg is de oprichter van Wings for Aid, een bedrijf dat de humanitaire logistiek naar een ‘Next Level’ brengt met de inzet van de nieuwste techniek. Waar in rampsituaties jeeps en helikopters tekort schieten, kunnen met behulp van speciaal ontworpen drones, deze onbereikbare plekken toch van hulpmiddelen worden voorzien.

10 mei 2017

Joost van Keulen

Als wethouder van Groningen houdt hij zich bezig met economische zaken, innovatie, internationale handel en samenwerking. Daarnaast gaat hij bij het volgende kabinet plaats nemen in de Tweede Kamer. Hij zal ons introduceren in het concept van ‘The Next City’, met de nadruk op Groningen in 2030.

10 mei 2017

Koen Atema

10 mei 2017

Start-ups

Naast sprekers zullen er aankomende vrijdag tussendoor twee startups langskomen. Movit sport: een app waarop je inlogt en zo overal waar je wilt en wanneer je wilt kunt sporten. Braincaps: waarschijnlijk onder velen al bekend, de speciaal samengestelde pillen die je een beter concentratievermogen geven waardoor je langer kunt door studeren.


(één keer klikken is voldoende, je ontvangt direct een bevestigingsmail)

Leden, externen, senioren 12 mei Locatie Gratis (niet-spaarders: €1,-)

Nieuwste video's