Lustrummusical

Ben jij Stadjer of externe? Klik dan hier om een ticket te kopen!

Aanvang: 19.30 uur
Start musical: 20.00 uur

Avondrood

Eenieder weet dat in het leven van de student de zon niet altijd schijnt. Het kan vriezen en dooien, onvoorspelbaarheid ligt immer op de loer. Maar één ding is zeker: de zon komt op in het oosten en verdwijnt in het westen.

Wat doe je als het leven anders loopt dan je verwacht? Midden tussen het roerige bestaan van het studentenleven zit Maarten in zijn duistere dagen. Een plan. Esmee, een dame van lichte zeden. Een opbloeiende liefde. Maar wat gebeurt er als je iemand gaat redden terwijl je eigenlijk zelf gered moet worden?

Eind april is het zover, de Lustrummusical van Albertus Magnus, ‘Avondrood’! Grenzen worden overschreden, tranen zullen vallen, geschater zal van heinde en ver te horen zijn en voor de echte kenners zal de geschiedenis van ‘La Bohème’ zich herhalen, maar ditmaal in het oogverblindende licht van het Hoge Noorden.
Laat jij je verleiden door het avondrood?

De musicalcommissie van Albertus Magnus, onder leiding van een professionele regisseur, is hard bezig om onze geweldige artiesten klaar te stomen voor het fenomenale musicalstuk!

Externen 21 apr - 22 apr Locatie Tickets

Nieuwste video's