Benefietconcert

Geplaatst op 11 april 2017

Volgende week vindt de Stadjesweek plaats met als hoogtepunt het Benefietconcert voor het Beatrix Kinderziekenhuis op de Vismarkt. Tijdens het concert zullen onder andere Joost Marsman van IOS, Erik Mesie van Toontje Lager, Wander en Swifty fantastische optredens verzorgen! Verder is het Lustrumnummer al te vinden op YouTube, maar deze wordt volgende week op de Vismarkt voor het eerst live gespeeld door de Lustrumband. Wil je deze avond niet missen kom dan op donderdag 20 april om 20:00 naar de Vismarkt en steun het Beatrix Kinderziekenhuis!

Laatste nieuws

Lustrumterrein

Geplaatst op 03 juli 2017

Over iets minder dan twee weken gaat het Lustrum echt beginnen! Bekijk nu alvast de interactieve plattegrond van het Lustrumterrein op de website. Hier zal ook elke dag de line-up te vinden zijn. http://lustrumalbertus.nl/terrein/

Thuishaven

Geplaatst op 23 juni 2017

Het nummer Goudkoorts wordt al grijs gedraaid. Luister nu ook het nieuwe Lustrumlied Thuishaven via Spotify. Een prachtig nummer over Groningen. De Lustrumband zal tijdens het Lustrum ook optreden tijdens het Openingsfeest, de Familiedag, AHC-dag, Seniorendag en op het Eindfeest. Zorg dat je deze optredens niet mist!

Lustrumsymposium 12 mei

Geplaatst op 09 mei 2017

Aanstaande vrijdag zal het Lustrumsymposium plaatsvinden!

Deze dag staat het thema ‘The Next Economy’ centraal en onder leiding van Sander Schimmelpenninck (hoofdredacteur Quote) zullen er verschillende sprekers langskomen, onder andere; Paul Laseur (BNR nieuwsradio), Aart van Veller (VandeBron) en Edwin van Andel (hacker).

Het symposium zal van 12:00 tot 17:00 zijn, inclusief een uitgebreide lunch. Aansluitend is er een borrel op de kroeg.

LEES MEER