Spaardersfeest

Geplaatst op 25 maart 2017

Het 24e Lustrum waar iedereen al de nodige maanden voor aan het sparen is komt steeds dichterbij! Vanaf begin dit collegejaar was er de keuze uit vier spaarpakketten. Deze spaarpakketten bevatten onder andere vele Lustrumgadgets. De bekendmaking hiervan vond laatst plaats op het Spaardersfeest. Dit feest, gehouden op externe locatie: Kardinge, was een groot succes! Met bijna duizend enthousiaste Albertianen hebben we er een spetterende Lustrumgadgetbekendmaking van gemaakt! Dit gebeurde aan de hand van een bekendmakingsvideo die te vinden is onder het kopje media.

Laatste nieuws

Lustrumterrein

Geplaatst op 03 juli 2017

Over iets minder dan twee weken gaat het Lustrum echt beginnen! Bekijk nu alvast de interactieve plattegrond van het Lustrumterrein op de website. Hier zal ook elke dag de line-up te vinden zijn. http://lustrumalbertus.nl/terrein/

Thuishaven

Geplaatst op 23 juni 2017

Het nummer Goudkoorts wordt al grijs gedraaid. Luister nu ook het nieuwe Lustrumlied Thuishaven via Spotify. Een prachtig nummer over Groningen. De Lustrumband zal tijdens het Lustrum ook optreden tijdens het Openingsfeest, de Familiedag, AHC-dag, Seniorendag en op het Eindfeest. Zorg dat je deze optredens niet mist!

Lustrumsymposium 12 mei

Geplaatst op 09 mei 2017

Aanstaande vrijdag zal het Lustrumsymposium plaatsvinden!

Deze dag staat het thema ‘The Next Economy’ centraal en onder leiding van Sander Schimmelpenninck (hoofdredacteur Quote) zullen er verschillende sprekers langskomen, onder andere; Paul Laseur (BNR nieuwsradio), Aart van Veller (VandeBron) en Edwin van Andel (hacker).

Het symposium zal van 12:00 tot 17:00 zijn, inclusief een uitgebreide lunch. Aansluitend is er een borrel op de kroeg.

LEES MEER