Goed doel Stadjersweek

Geplaatst op 08 februari 2017

Dit jaar gaan we tijdens de Stadjersweek in samenwerking met Stichting STAR geld ophalen voor het Beatrix Kinderziekenhuis! Om geheel in de kerstsferen te blijven werd dit tijdens kerst bekend gemaakt. Het Beatrix Kinderziekenhuis is een lokaal goed doel wat in 2017 ook haar lustrum zal vieren. Als één van de vier grootste kinderziekenhuizen in Nederland richt het Beatrix Kinderziekenhuis zich op zorg voor kinderen met een leeftijd van 0-18. Er wordt veel waarde gehecht aan het welzijn en de begeleiding van kinderen en hun ouders tijdens en na een opname in het kinderziekenhuis. Van 19 tot en met 21 april zal er dus geld worden opgehaald voor dit goede doel door middel van verschillende activiteiten gedurende de hele week!

Laatste nieuws

Lustrumterrein

Geplaatst op 03 juli 2017

Over iets minder dan twee weken gaat het Lustrum echt beginnen! Bekijk nu alvast de interactieve plattegrond van het Lustrumterrein op de website. Hier zal ook elke dag de line-up te vinden zijn. http://lustrumalbertus.nl/terrein/

Thuishaven

Geplaatst op 23 juni 2017

Het nummer Goudkoorts wordt al grijs gedraaid. Luister nu ook het nieuwe Lustrumlied Thuishaven via Spotify. Een prachtig nummer over Groningen. De Lustrumband zal tijdens het Lustrum ook optreden tijdens het Openingsfeest, de Familiedag, AHC-dag, Seniorendag en op het Eindfeest. Zorg dat je deze optredens niet mist!

Lustrumsymposium 12 mei

Geplaatst op 09 mei 2017

Aanstaande vrijdag zal het Lustrumsymposium plaatsvinden!

Deze dag staat het thema ‘The Next Economy’ centraal en onder leiding van Sander Schimmelpenninck (hoofdredacteur Quote) zullen er verschillende sprekers langskomen, onder andere; Paul Laseur (BNR nieuwsradio), Aart van Veller (VandeBron) en Edwin van Andel (hacker).

Het symposium zal van 12:00 tot 17:00 zijn, inclusief een uitgebreide lunch. Aansluitend is er een borrel op de kroeg.

LEES MEER